Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2010 16:44 - Спортни залози. Стратегия на успеха
Автор: 1x2win Категория: Спорт   
Прочетен: 13245 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 03.09.2010 08:18


Спортните залози- загуба или печалба на пари. Тази статия е написана за да се забрави думата "загуба" и да се запознаете с думата "печалба" и то именно от спортни залози.

 5 причини да си загубите парите при спортен залог:

1. Причина първа. Залог под влияние на емоции.

Много играчи залагат на любимият си отбор, независимо в какво състояние се намира. Трезвият анализ се заменя от емоциите или с някакви псевдо- логични обяснения, защо точно този отбор трябва да победи. Залага се също и под влияние на други хора, например в букмейкърски пункт.

 2.Причина втора. Любим букмейкър.

"Неговият сайт съм го запаметил във "Фейварита" и съм съм открил акаунт вече там. Голяма работа, че предлага най- лошите коефициенти". Много често мързела е причина за загуби. Понякога е необходимо да се погледнат коефициентите в още някой друг букмейкърски сайт.

 3. Причина трета. Тази среща се дава по телевизията.

Тука няма какво да се каже. Няма знания за тимовете, нито добър анализ. "Тази среща ще я показват по телевизора след 1 час. Бързо да правим залозите."

 4.Причина четвърта. Неизвестен отбор.

Залагането на отбор, за който нищо не знаете е опасно развлечение. Лошото е, че така практикуват прекалено много залагащи по букмейкърските сайтове.

 5.Причина пета. Прекалено големият залог.

"Управлението на банката- това не е за специалисти по прогнозите, като мене" - обикновенно тази фраза се произнася преди последният залог на начинаещият играч. И той залага цялата си банка. И я губи.

 3-те смъртоносни грешки, които можете да допуснете стоейки пред екрана със страницата на букмейкъра.

Да, да. Именно смъртоносни. Не се отнася за физическата Ви смърт, а за Вашата финансова смърт. Смърт, като професионален играч.

 - Смъртоносна грешка 1.

След загубен залог е необходимо да се отпуснете. Отидете да се разходите. Върнете се. Разгледайте статистиката. Обмислете грешката си. Възможно е да пропуснете един, два кръга на даден шампионат.

Да, да, но НЕ. Само Вие трябва да знаете, че Вашият залог е загубен. До като не е научил някой, Вие по най- бързият начин се изнасяте от мястото си и отивате да заложите отново. Правите нов залог и отново губите.

Кръга се затваря. Излизането от него става сложно. Прекалено лесно се проиграва всичко и то по начин, по който не искате да става. Спрете себе си за да не заложите веднага след загуба. Изчакайте малко или повече време.

 - Смъртоносна грешка 2.

Печелите или губите. Това в момента не е важно. Важното е, че В момента се намирате под властта на емоциите. Вашата рационалност в момента спи. И за това трябва да стоите по- далече от букмейкърите.

 - Смъртоносна грешка 3.

Вие фен ли сте? Аз съм футболен фен. Имам любим отбор- Черноморец. Ще заложа ли на среща с тяхно участие. По скоро НЕ. Прекалено много ги харесвам.

Когато говорим за своя любим отбор нашите емоции заглушават разума. Тогава не можем реално да оценим своя тим. За това по- добре да пропуснем този залог. Особенно, ако любимият Ви отбор играе срещу силен съперник или много неща зависят от изхода на играта. Има опасност за видим желаното пред действителното. И ще заплатим за това.

Правете залози. Изучавайте отборите. Избягвайте тези грешки. И нищо няма да помрачи живота Ви на професионален играч.

 Как да изберете подходящият типстер?

Тистера, това е човека който Ви подсказва на кой отбор или на кое събитие да заложите. Ако искате, може да го наречете спортен гадател.

Защо Ви е нужен. Навярно за това, за да получите по- голяма печалба от това, което Ви е бихте могли да спечелите, следвайки само Вашите си залози.

Плащайки на който и да е типстер, Ви е рискувате. И при това не малко. В ролята си на съветник, той нищо не рискува, освен репутацията си. Вие рискувате собствените си пари.

 Да намалим този риск и да направим сътрудничеството с типстерите по- приятно.

1. Огледайте се. В Интернет стотици специалисти предлагат съвети за залагане на европейски футбол. Десетки - на американски футбол. При другите видиве спорт ситуацията е аналогична. Не се отказвайте, до като не намерите минимум 10-20 типстера правещи залози в нтересуващата Ви област.

2. Преценете архива на намерените от Вас спортни гадатели. Много спецове "малко поокрасяват" своята статистика. Попитайте из форумите за резултатите на едни или други типстери. Не се бойте да затънете в информация. По- добре да е в повече, от колкото да липсва.

3. Много предлагат безплатни съвети. Възползвайте се от тези предложения. Възможно е качеството да е по- ниско, но ще можете да се прецените как мислят и действат типстерите. И съответно да направите своите изводи.

4. Не плащайте за много големи периоди. За начало, най- много месец. Оценете качеството на работа. Вие винаги ще можете да предплатите отново нов период. Ако прогнозите не струват- няма да плащате отново.

 Правила за управление на капитала при залагане на спортни събития

Първото, което е длъжен да направи сериозният играч, преди да направи първият залог- е да определи своите финансови възможности, риск и правила. Трябва да знаете, с колко средства разполагате и колко от тях може да загубите без да променяте своя стил на живот. Следващият етап- да определите процент от капитала, който ще рискувате във всеки залог. Препоръчва се да не е повече от 1-3% за всеки залог. Тогава няма да фалирате дори и след по- дълга серия неуспехи. Ако капитала Ви не е много голям и 1-3% се получава много малка сума, може леко да завишите процента, но трябва внимателно да избирате събитията, на които да залагате.

Помнете, че няма 100% гарантирани резултати. Даже арбитражите носят някакъв риск. Не пробвайте да залагате всички пари на дадено събитие. Един два пъти, може и да успеете, но третият път ще загубите всичко.

Не залагайте на всевъзможни събития. Щателно избирайте на какво да заложите. Новаците е най- добре да се концентрират на един вид спорт и то в една лига. Понякога даже само на един, два отбора. Това ще позволи да не се разпилява вниманието и щателно да се подбира информацията за анализ на двубоите.

Помнете! Ако печелите в повече от 50% от залозите и рискувате не повече от 1-3% от капитала, то печалбата Ви е гарантирана. Ако действате необмислено, то фалита Ви е гарантиран.

 Съвети за начинаещите

Гледането на спортни съзтезания е винаги интересно. Кой ще победи? Какъв ще бъде резултата? Но ако сте направили залог, то вниманието Ви е още по "заострено". Вие не само ще гледате двубоя, Вие ще живеете с играчите на терена. Много от залагащите правят залози точно заради тази тръпка. Препоръвам Ви да правите залози само заради печалбата. Тръпката от играта да мине на втори план. Да се спечели- това е важното.

1. Познавай своя спорт.

Правете залози само на тези спортове, които добре познавате. Необходимо е да знаете правилата. Съберете, колкото може повече информация и тогава залагайте.

2. Познавай своята лига.

В повечето видове спортове съществуват по няколко лиги. Изберете една. Например, ако обичате футбола, то можете да изберете англйската първа лига или германската такава. Избирайки лига, следете всички срещи в нея, всички ставащи промени в нея. Тогава ще заживеете с живота на лигата.

3. Познавай своя букмейкър.

Разучете различните видове залози, колкото може по- добре. Внимателно проучете правилата за залагане. Потърсете информация, какви видове залози са най- подходящи за избраният от Вас спорт. Избирайки букмейкъра, убедете се, че дава добри коефициенти, надежден е и точно изпълнява своите задължения.

4. Познавай своя бюджет.

Точно определете, колко може да отделите за един сезон. Определете размера на своя залог (например 3% от капитала). Помнете, ако загубите твърде много- ще направите живота си ужасен. Никога не залагайте чужди пари. Влизайки в дълг, ще се налага да връщате, а при загуба, няма да има от къде да връщате.

5. Правете най- добрите залози.

Не е необходимо да сте прав на 100%. Може да познаете 51% от срещите и пак да сте на печалба. Правете залози на събитията, на които сте сигурен. Не се влияйте от високите коефициенти. В началото може да избирате събития с явен фаворит. Печалбата не е голяма, но важното е, че е има.

Заключение. Главното е печалбата. Избирайте най- добрите залози, ползвайте здравата логика и своите знания. И печалба ще има.



Тагове:   букмейкър,


Гласувай:
0



1. анонимен - hgk
04.04.2012 19:21
kjhkhkhhjk
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 1x2win
Категория: Спорт
Прочетен: 189926
Постинги: 17
Коментари: 5
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930